Botanique Complete Care Tandpasta Kaneel

De Himalaya Botanique kruidentandpasta’s bevatten biologische ingrediënten. Ervaar de sprankelende kracht van kaneel, Neem en granaatappel die helpen het tandvlees gezond te houden en zorgen voor wittere tanden. Probeer nu de exotische smaak van Complete Care Kaneel tandpasta. Beschikbaar in een grote verpakking met meer inhoud (150 gr). Ook in de smaken mint en pepermunt.

Deze tandpasta is veganistisch, glutenvrij, vrij van fluoride en carrageenan, sacharine en natriumlaurylsulfaat (SLS). Dierproefvrij.

Unieke natuurlijke ingrediënten:

✓ Granaatappelextract: – Voor gezond tandvlees, sterke antioxidant
✓ Neembladextract: – Reinigt tanden en geeft deze tandpasta zijn schittering. Neem gaat van nature bacteriën tegen en werkt hard om de mond schoon te houden.
✓ Triphala vruchten: – Wordt gebruikt om het tandvlees gezond te houden.
✓ Xylitol van de Berkenboom: – Voor sterk en gezond glazuur van je tanden.
✓ Kaneel: – Antibacteriële werking

Grote verpakking: 150 gram

Adviesprijs: € 7,99

Botanique Complete Care Tandpasta Kaneel met Neem en granaatappel

Ervaringen van andere Himalaya tandpasta gebruikers

De geur is verrassend en eenmaal in je mond proeft deze tandpasta lekker, fris en een tikkeltje scherp door de toevoeging van het kaneel. Je bent natuurlijk gewend aan een pepermunt of mint smaak en niet aan kaneel in je tandpasta. Ik heb echt het gevoel dat mijn tanden en tandvlees schoon zijn na de poetsbeurt en ook gedurende de dag houd ik dit frisse gevoel in mijn mond.

Volledige lijst met ingrediënten

Xylitol, Calcium carbonate, Aqua, Vegetable Glycerin, Lauryl Glucoside, Silica,Stevia Rebaudiana Extract, Xanthan Gum, Aroma,Sodium Bicarbonate, Sodium Cocoyl Glutamate, Zinc Citrate, Sodium Chloride, Thymol (from thyme leaf oil), Disodium Cocoyl Glutamate, Melia Azadirachta (Neem) Leaf Extract, Punica Granatum Fruit Extract (pomegranate), Embelia Ribes Fruit Extract, Terminalia Chebula Fruit Extract, Terminalia Bellerica Fruit Extract, Phylanthus Emblica Fruit Extract, Acacia Arabica Stem Bark Extract, Menthol (from peppermint leaves).