Sensi-Relief kruidentandpasta

Sensi-Relief kruidentandpasta is een vernieuwde kruidenformule dat je langdurig en snel verlichting geeft bij gevoelige tanden. De tandpasta is verrijkt met spinazie extracten die de oorzaak van gevoelige tanden aanpakt, namelijk het blokkeren van blootliggende tubuli (kanaaltjes in het tandbeen).

Sensi-Relief kruidentandpasta is vrij van fluoride.

Unieke natuurlijke ingrediënten:

✓ Miswak: – Vermindert tandvleesontstekingen en bloedend tandvlees.
✓ Spinazie: – Tegen gevoelige tanden.
✓ Almond Shell: – Natuurlijk samentrekkend middel wat het tandvlees versterkt.
✓ Menthol: –  Natuurlijk samentrekkend middel wat het tandvlees versterkt.

Verpakking: 75 gram

Adviesprijs: € 3,49

Himalaya Sensi-relief kruidentandpasta zonder fluoride

Ervaring van andere Himalaya Tandpasta gebruikers

Al heel lang heb ik gevoelige tanden en gevoelig tandvlees. Ik gebruikte altijd een gewone tandenborstel met zachte haren. Maar zelfs dat voelde niet fijn en kreeg ik snel bloedend tandvlees. Mijn moeder attendeerde mij op deze natuurlijke kruidentandpasta. Binnen twee weken voelde mijn tanden en mijn tandvlees al beter en gezonder aan. Had ik dit maar eerder geweten!

Volledige lijst met ingrediënten

Sorbitol, Aqua, Hydrated Silica, Glycerin, Potassium Nitrate, Sodium Lauryl Sulphate, Silica, Titanium Dioxide, Xanthan Gum, Flavour, Prunus Amygdalus Dulcis Shell Extract, Salvadora Persica Stem Extract, Sodium Saccharin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Menthol, Spinacea Oleracea Leaf Extract, Citric Acid.